Terug naar losloopgebieden zoeken

44775 keer bekeken

Loonse en Drunense Duinen - Noordoost

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Loonse en Drunense Duinen - Noordoost 

Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen (3500 ha) is het grootste stuifzandencomplex van Europa. Het gebied ligt tussen Tilburg, Waalwijk en 's-Hertogenbosch.

 

Ongeveer 300 meter achter Herberg De Drie Linden begint aan je linkerhand een speciale hondenloslooproute naar Restaurant De Rustende Jager (4 km heen en terug). De route staat duidelijk aangegeven met bordjes. Let op: tot dit punt moeten honden aan de lijn. Daarna mogen ze los.

 

De Loonse en Drunense Duinen worden ook gebruikt door ruiters. Dus als je hond bang is voor of juist brutaal tegen paarden, is dit wel iets om even rekening mee te houden.

 

Parkeren kan (gratis) op de grote parkeerplaats bij Herberg De Drie Linden (Giersbergen 10). Sommige navigatiesystemen herkennen dit adres echter niet. Gebruik in dat geval als navigatieadres Margrietweg 19 in Drunen en volg vanaf hier de bordjes P.

 

NB. Dit losloopgebied is gelijk aan de hondenloslooproute die we omschrijven bij Loonse en Drunense Duinen Zuidoost (in Biezenmortel), alleen zijn het startpunt en de aanrijroute anders.

 

Dit gebied is niet geschikt voor rolstoelgebruikers.

 

Met grote dank aan Manon Stijnman voor de foto's.

 Anderen bekeken ookGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..