Terug naar losloopgebieden zoeken

78504 keer bekeken

Lage Vuursche

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Lage Vuursche 

Natuurgebied Lage Vuursche is een uitgestrekt en afwisselend bosgebied rondom het dorp Lage Vuursche. Je kunt hier heerlijk struinen. Honden mogen bijna overal los.

 

Uitzonderingen zijn landgoed Pijnenburg (tussen de Hilversumseweg en de Zwarteweg) ,De Stulp (heidegebied ten oosten van Lage Vuursche) en landgoed Eyckenstein (ten westen van Lage Vuursche). In deze gebieden moeten honden aan de lijn. Verder zijn er een aantal paden waar de honden aan de lijn moeten, maar dat staat ter plaatse duidelijk aangegeven met borden.

 

Het bos (langs de tuin van prinses Beatrix) is prachtig en daardoor met name in het weekend en met mooi weer erg populair. Houd er rekening mee dat je dan veel wandelaars, fietsers, mountainbikers (hebben eigen paden, maar toch) en ruiters tegen kunt komen.

 

Een ander aandachtspuntje is dat langs sommige paden prikkeldraad is gespannen.

 

Als je een extra lange wandeling wilt maken kan je aan de noordkant de Hilversumseweg oversteken naar Hooge Vuursche (aanrader!).

 

Parkeren kan (gratis) midden in het losloopgebied op een van de (gras) parkeerplaatsen langs de Zwarteweg (zijweg van Hoge Vuurseweg) of aan de rand van het gebied bij theehuis 't Hooge Erf. In het dorp Lage Vuursche vind je meer leuke restaurantjes.

 

Tip: Onthoud goed op welke parkeerplaats je de auto zet, want je kunt hier makkelijk verdwalen.

 

Foto's gemaakt door DoggyDating.

 Anderen bekeken ook

Hoorneboegse heide

Hilversum, Noord-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..