Terug naar losloopgebieden zoeken

70078 keer bekeken

Hondenstrand (Autostrand)

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Hondenstrand (Autostrand) te Oostvoorne 

Het voormalige autostrand in Oostvoorne is een breed strand waar honden het hele jaar door los mogen rennen, zwemmen en ravotten. Met uitzondering van een stukje vogelbroedgebied mogen de honden overal los. Langs het broedgebied loopt een pad waard de honden ook los mogen zodat je een heerlijke wandeling kunt maken. Zie deze kaart.

 

Je kunt je wandeling eenvoudig verlengen door verder te lopen naar het strand van Rockanje. Maar let op, tussen 1 april en 1 oktober is daar slechts gedeeltelijk losloopgebied.

 

Parkeren kan op de grote parkeerplaats bij paviljoen Aan Zee aan het einde van de strandweg (navigatie; Strandweg 1). Halverwege de strandweg (op de route van en naar het strand) ligt het gezellige Paviljoen Duinrand.

 

Het strand van Oostvoorne is niet rolstoelvriendelijk.

 

Met dank aan Jessica Ruijs voor de foto's.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Badstrand Rockanje

Rockanje, Zuid-Holland

Meer informatie

Maasvlaktestrand

Rotterdam, Zuid-Holland

Meer informatie

Annabos

Rockanje, Zuid-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..