Terug naar losloopgebieden zoeken

35939 keer bekeken

Hondenparken en -strandjes

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Hondenparken en -strandjes 

De gemeente Zoetermeer heeft een handige hondenkaart uitgebracht waarop precies vermeld staat waar en wanneer honden los mogen lopen en waar ze kunnen zwemmen. Wist je bijvoorbeeld dat Zoetermeer maar liefst 3 officiële hondenstrandjes heeft?

 

Zoetermeer's mooiste losloopparken zijn de Zoetermeerse Plas, het Buytenpark, het Westerpark en het Balijbos (klik op de link voor een uitgebreidere beschrijving). Het zijn allemaal flinke parken, maar je kunt met name in het Balijbos en in het Westerpark (buiten het broedseizoen) lange wandelingen maken.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

De Balij / Balijbos

Zoetermeer, Zuid-Holland

Meer informatie

Leidschendammerhout

Leidschendam, Zuid-Holland

Meer informatie

Dobbeplas

Nootdorp, Zuid-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..