Terug naar losloopgebieden zoeken

37869 keer bekeken

Heilooeërbos

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Heilooeërbos 

Het Heilooërbos is een mooi maar klein bos aan de noordkant van Heiloo. Doordat het bos veel kleine slingerpaadjes heeft, kan je er toch een flinke wandeling maken. Honden mogen het hele jaar los in een groot deel van het bos. Zie ook deze plattegrond van de gemeente Heiloo.

 

Parkeren kan (gratis) op de parkeerplaats aan de Belieslaan. Vanaf de parkeerplaats wandel je eerst een stukje door een aanlijngebied. Het losloopgebied ligt aan de andere kant van het spoor (zie ook bovengenoemde kaart).

 

Met dank aan Gonda van de Beek voor de foto's.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staat hieronder —I>Anderen bekeken ook

Duingebied Egmond aan Zee

Egmond aan Zee, Noord-Holland

Meer informatie

Egmond aan Zee

Egmond aan Zee, Noord-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..