Terug naar losloopgebieden zoeken

15703 keer bekeken

Goudse Hout

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Goudse Hout 

Goudse Hout is een groot, relatief jong recreatiegebied aan de oostkant van Gouda. Honden mogen bijna overal in Goudse Hout los, met uitzondering van de de heemtuin, de wielerbaan en de strandjes en speelweiden aan de westkant van de plas. Aan de oostkant van de plas mogen honden het hele jaar los en kunnen honden ook 's-zomers heerlijk zwemmen in het heldere water. Zie ook deze flyer met handige plattegrond.

 

Het losloopgebied in Goudse Hout heeft diverse open velden waar honden heerlijk kunnen rennen en spelen. Er ligt bovendien een dicht netwerk van wandelpaden en er is een grote zwemplas. Dit alles maakt Goudse Hout zeer geschikt voor een heerlijke middagje hondenpret.

 

Parkeren kan (gratis) op de zuidelijke parkeerplaats aan de Goudse Houtsingel in de bocht naar de Goverwellesingel. Adres navigatie: Achterwillensebocht 1 in Gouda (het adres van de naastgelegen Volkstuinvereniging).

 

Op deze site vind je een plattegrond met alle losloopplaatsen in Gouda.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Reeuwijkse Hout

Reeuwijk, Zuid-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..