Terug naar losloopgebieden zoeken

27938 keer bekeken

Develbos

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Develbos 

Losloopgebied Develbos (26 ha) is onderdeel van recreatiegebied Waal en Devel en ligt tussen Zwijndrecht en Barendrecht. Het is een mooi gebied met veel jonge en daardoor wat lagere beplanting. Honden mogen op veel plaatsen loslopen, maar in het broedseizoen zijn sommige plaatsen afgesloten en tussen 1 april en 1 oktober mogen honden niet op de strandjes komen. Het water is schoon en goed bereikbaar. Vooral doordeweeks is het hier heerlijk rustig.

 

Parkeren kan (gratis) op de parkeerplaats op de hoek van de Kijfhoek (de weg die door het gebied loopt) en de Munnikensteeg. Vanaf de parkeerplaats wandel je zo met je hond het losloopgebied in.

Adres navigatie: Munnikensteeg 15 te Zwijndrecht (dit is het adres van manege De Hoge Devel, de parkeerplaats ligt net aan de andere kant van de Kijfhoek).

 

Met dank aan Mirella Lodder voor de foto's

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Hooge Nesse/ Veerplaat

Zwijndrecht, Zuid-Holland

Meer informatie

Sandelingen-Ambacht

Hendrik-Ido-Ambacht, Zuid-Holland

Meer informatie

Oosterpark

Ridderkerk, Zuid-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..