Terug naar losloopgebieden zoeken

46506 keer bekeken

Brouwersdam - De Punt

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Brouwersdam - De Punt 

Aan de noordkant van de Brouwersdam ligt een prachtig, langgerekt stuk strand waar honden tussen 1 oktober en 1 mei heerlijk los mogen rennen en ravotten. Na 1 mei moeten ze bij zomerse drukte tussen 09:00 en 19:00 uur aan de lijn, maar daarna mogen ze weer los.

 

Parkeren kan (gratis) op de grote parkeerplaats bij "De Punt" aan de noordkant van de Brouwersdam. Vanaf hier is het minder dan 200 meter lopen naar het strand. Bij Strandpaviljoen 't Gorsje zijn honden het hele jaar van harte welkom. Ze hebben er zelfs een speciale menukaart voor honden een een hondendouche!

 

Met dank aan Yvonne Ros voor de foto's.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Preekhilpolder

Ouddorp, Zuid-Holland

Meer informatie

Brouwersdam-Zuid

Scharendijke, Zeeland

Meer informatie

Schelphoek

Serooskerke, Zeeland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..