Terug naar losloopgebieden zoeken

28624 keer bekeken

Appelbergen

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Appelbergen 

Natuurgebied Appelbergen (35 ha) is een klein bos ongeveer 10 kilometer ten zuidoosten van de stad Groningen. Dit afwisselende bos is onderdeel van de Hondsrug en kent een veel verschillende landschappen.

 

Honden mogen onder andere op de zandverstuiving midden in het bos (“zandvlakte” die aan wordt gegeven met rode paaltjes) loslopen. Waar honden los mogen staat terplaatse duidelijk met bordjes aangegeven.

 

Parkeren kan (gratis) bij Paviljoen Appelbergen aan de Hoge Hereweg 33 in Glimmen. Vanaf hier loop je zo het natuurgebied in en starten verschillende wandelroutes.

 

Leuk om te weten: het beroemde Pieterpad (gedeeltelijk losloopgebied) loopt door Appelbergen.

 

Met dank aan Nanda Stam voor de foto's.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Hoornse Plas

Groningen, Groningen

Meer informatie

Sterrebos

Groningen, Groningen

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..