Terug naar losloopgebieden zoeken

3157 keer bekeken

Landgoed Soelen

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los op Landgoed Soelen te Zoelen 

Op Landgoed Soelen in Zoelen (gemeente Buren), ligt een heel fijn losloopgebied(je).

Het gaat hier om een fruitboomgaard (appel en perenbomen) waarin twee laaggemaaide speelvelden en een looproute zijn gemaakt. Het gebied is 4 hectare groot en een omgang is een kleine km. Niet echt geschikt dus voor een lange wandeling, maar een heerlijke plek om je hond lekker te laten rennen en ravotten!

 

Het losloopgebied heeft een natuurlijke omheining (bramenstruiken, hoog gras en water). Klik hier voor de gearceerde kaart van het losloppgebied.

 

Wil je wat langer wandelen, dan kan je dit losloopgebied prima combineren met een aangelijnde wandeling op het mooie landgoed. Er is daar een wandeling uitgezet van 3 km (gele markering) die je afwisselend langs lange rechte lanen met imposante bomen, mooie doorkijkjes, bos en weilanden leidt. Klik hier voor de route.

 

Het losloopgebied is onverhard en kan bij veel neerslag drassig worden. Hierdoor is het niet geschikt voor rolstoelgebruikers en zijn laarzen bij nat weer aanbevolen.

 

Parkeren kan (gratis) op de parkeerplaats tegenover Achterstraat 60 inZoelen.

Zie kaart en route voor de exacte locatie. Het losloopgebied start direct tegenover de parkeerplaats.

 

Met dank aan Bastiaan Winkel-Boer voor de foto's.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Gravenbol

Wijk bij Duurstede, Utrecht

Meer informatie

Regulieren

Culemborg, Gelderland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..