Terug naar losloopgebieden zoeken

16148 keer bekeken

Noordbargerbos

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Noordbargerbos-zuid te Emmen 

In Emmen, gelegen in een kom tussen de Nieuwamsterdamsestraat, de Rondweg en de Ermerweg bevindt zich het losloopgebied van het Noordbargerbos. Met uitzondering van de linker punt en de buitenste ring (zie deze kaart) mogen honden in dit gebied overal loslopen mits onder appel. In de rest van het Noordbargerbos zijn honden ook welkom, maar dan wel aan de lijn.

 

Een ronde door het losloopgedeelte is ongeveer 3 kilometer dus een klein uurtje lopen. Maar als je ook de smalle paadjes pakt door het bos en over de heide kan je je er natuurlijk veel langer vermaken.

 

Het gebied ademt vrijheid en de seizoenen zijn er prachtig. Bijzonder aan het losloopgebied van het Noordbargebos is dat deze het mooiste deel van het bos omvat, anders dan b.v. in het nabijheid gelegen Valtherbos.

 

In het Noordbargerbos is geen (zwem)water voor de honden, dus met name op warme dagen is het slim om te zorgen dat je wat water voor de hond bij je hebt.

 

Op de Emerweg (zie kaart en route) is een parkeerplaats in het bos.

Deze is nog in het aanlijngebied, maar vanaf de driesprong mogen de honden lekker los. Je kunt ook parkeren op de parkeerplaats aan de Nieuw Amsterdamsestraat, ook hier geldt dat het eerste stukje tot de driesprong aanlijngebied is.

 

Met dank aan Margriet voor de foto's.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Valtherbos

Emmen / Klijndijk, Drenthe

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..