Terug naar losloopgebieden zoeken

15234 keer bekeken

Milligerplas

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Milligerplas te Zwolle 

Ten noorden van Zwolle ligt recreatiegebied Milligerplas, honden mogen hier tussen 1 oktober en 1 april overal losloopen. In het hoogseizoen zijn honden helaas niet toegestaan in en om de plas.

 

Het gebied heeft aan de westelijke oever een heerlijk strand waar de honden lekker het (schone) water in kunnen en met elkaar kunnen rennen, zwemmen en ravotten. In het laagseizoen is dit dus een perfecte locatie voor een leuke DoggyDate zoals je op dit filmje kunt zien. De zuidelijke oever van de Millegerplas grenst aan de Vinexwijk Stadshagen en de noordkant is bestenpeld als natuurgebied. Je kunt een rondje om de plas lopen, dat is een wandeling van ruim 3 km.

 

Naast de Milligerplas ligt een losloopveldje met hondenhalte, waar honden het hele jaar door los mogen. Deze is echter zo klein dat het, naar onze mening, niet loont om daarvoor in de auto te stappen. Zie ook deze kaart van de gemeente Zwolle.

 

Na afloop iets eten of drinken kan in de naastgelegen snackbar of Grand café Milligers.

 

Parkeren kan (gratis) op de parkeerplaats naast de plas.

Navigatie adres: Milligerlaan 2 8043 ND Zwolle

Zie ook kaart en route.

 

Met dank aan Nannette Antje voor de foto's.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Wythmenerplas

Zwolle, Overijssel

Meer informatie

Landgoed Molecaten

Hattem, Gelderland

Meer informatie

Landgoed Petrea

Wapenveld, Gelderland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..