Terug naar losloopgebieden zoeken

21306 keer bekeken

Julianadorp

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Julianadorp 

De Kop van Noord-Holland heeft een 30 kilometer lange kuststrook langs de badplaatsen Den Helder, Huisduinen, Julianadorp, Groote Keeten, Callantsoog, Sint Maartenszee en Petten. Op het strand van Julianadorp mogen honden tussen 1 oktober en 1 mei de hele dag loslopen. Na 1 mei moeten honden tussen 09:00 en 19:00 uur aan de lijn.

 

Parkeren kan aan de Zanddijk. Bij Strandpaviljoen Paal 6 kan je terecht voor een hapje en een drankje. NB. Strandopgang no. 6 (Juliana Beach) heeft strand-rolstoelen.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Mariëndal

Den Helder, Noord-Holland

Meer informatie

Losloopveld Hengstepad

Den Helder, Noord-Holland

Meer informatie

Napoleonroute

Den Helder, Noord-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..