Terug naar losloopgebieden zoeken

15797 keer bekeken

Hondenspeelweide 't Greun Veldje

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Hondenspeelweide 't Greun Veldje te Reuver 

In het plaatsje Reuver, vlak bij de Duitse grens ligt Hondenspeelweide 't Greun Veldje. Deze hondenspeeltuin ligt in een prachtige bosrijke omgeving nabij de Maas en is 1.500 m2 groot.

 

De hondenspeeltuin is volledig omheind (1m hoog) zodat baasjes (van jonge honden of honden met veel jachtinstinct) zich geen zorgen hoeven te maken dat de hond zomaar ontsnapt. Honden mogen hier het hele jaar door los om met kameraadjes te rennen en ravotten, maar je kunt er ook met je hond trainen op de diverse speeltoestellen. Er zijn slalompalen, hordes, tractor banden en binnenkort rioolbuizen om als tunnel te gebruiken.

 

Er is geen toezicht of horeca in deze hondenspeeltuin. Er staan diverse bankjes waar de baasjes kunnen gaan zitten om samen te genieten van het plezier dat de honden met elkaar beleven.

 

Toegang is helemaal gratis, maar graag wel de hondenpoep opruimen, hiervoor staat bij de ingang een afvalbak.

 

De openingstijden zijn op alle dagen van de week 7.30 tot 21.00 uur.

 

Parkeren kan (gratis) bij zwembad de Bercken.

Hier vandaan is het langs de bosrand zo'n 8 minuutjes lopen naar de speeltuin.

Navigatie adres: Bösdaellaan 2, 5953 BW Reuver

 

Mocht je niet zo lang kunnen lopen dan kan je ook proberen of er parkeerplaats is op de Prinses Margrietlaan of de Prinses Christinalaan. Deze straten zijn op 2 à 3 minuten lopen van de speeltuin.

 

De speeltuin zelf heeft geen huisnummer maar bevindt zich op de Berkenweg, zie de kaart en route voor de exacte locatie.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en je vindt er scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Groote Heide

Venlo, Limburg

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..