Terug naar losloopgebieden zoeken

25706 keer bekeken

Hondenspeelweide de Jacobshoeve

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Hondenspeelweide de Jacobshoeve te Heeten 

Sinds 22 juli 2017 is Nederland weer een hele leuke hondenspeeltuin rijker!

Hondenspeelweide de Jacobshoeve is 2500m2 groot, volledig omheind en gevuld met allerlei speeltoestellen en attributen om de honden heerlijk te laten spelen. Zo is er een loopbrug, een tunnel, trekker banden, poortjes, een evenwichtsbalk, een doolhof en een zwemvijver die bij warm weer goed gevuld is.

 

Speciaal voor puppy's is er een apart puppyweitje zodat deze niet omver worden gelopen door de grote en lompere honden.

 

Doordat deze hondenspeeltuin zich bevindt op/naast een paardenbedrijf maar wel volledig is omheind, is het als de paarden in de naastgelegen wei staan ook een ideale plek om (jonge)honden op een veilige manier aan paarden te laten wennen!

 

Voor de honden staat er uiteraard altijd voldoende drinkwater en voor de baasjes is er koffie en thee verkrijgbaar op aanvraag.

 

De openingstijden zijn:

Doordeweeks tussen 10.00 – 12.00 en 14.00-16.00

Zaterdags en zondag: Tussen 11.00-17.00

Wil je de speeltuin bezoeken, dan is een bericht via de Facebookpagina gewenst.

 

Mocht je graag op een ander tijdstip de speeltuin willen bezoeken dan kan je dit via de Facebookpagina aanvragen. De kosten zijn een vrijwillige bijdrage in het onderhoud, dus je mag geven wat je het waard vindt of wat je kunt missen. Je kunt de speeltuin ook voor €10,- per uur afhuren als je er bijvoorbeeld een hondenverjaardag of ander besloten hondenevenement wilt organiseren.

 

Parkeren kan gratis op het eigen terrein naast de speeltuin.

Navigatie adres Zonnenbergerdijk 22, 8111 ND Heeten

 

Tot aan de speeltuin is het terrein verhard waardoor deze ook voor rolstoelgebruikers goed te bereiken is. De speeltuin zelf is grasveld.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>

 Anderen bekeken ook

Wechelerveld

Deventer, Overijssel

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..