Terug naar losloopgebieden zoeken

14565 keer bekeken

hondenspeeltuin De Vrolijke Viervoeter

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in hondenspeeltuin De Vrolijke Viervoeter te Deventer 

Hondenspeeltuin De Vrolijke Viervoeter (voorheen hondenspeeltuin Pluto) is een groot veld dat volledig omheind is . Er staan verschillende speeltoestellen zoals een een paal met trektouw, hindernissen, tunnels, een speelhuisje en een zandbak.

 

Kortom een fijne plek om je hond lekker te laten ravotten (met andere honden) zonder dat je bang hoeft te zijn dat deze weg kan lopen.

 

De speeltuin is gratis en 24 uur per dag toegankelijk.

 

De speeltuin bevindt zich op de hoek van de Hetenstraat en de Meiboomstraat in de wijk Keizerslanden te Deventer. Parkeren is gratis.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Wechelerveld

Deventer, Overijssel

Meer informatie

Bussloo

Wilp, Gelderland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..