DSZ- Actueel, hét nieuwsportaal voor de dierenbranche heeft een mooi artikel geplaatst over het eerste lustrum van DoggyDating.  

DSZ actueel schreef oom mooi articel ter gelegenheid van het eerste lustrum van DoggyDating.

DSZ- Actueel, hét nieuwsportaal voor de dierenbranche heeft een mooi artikel geplaatst over het eerste lustrum van DoggyDating.

 

DoggyDating viert haar eerste lustrum!

 

5 jaar geleden lanceerde Nicole Kinsbergen een app waarmee baasjes met elkaar konden afspreken voor hondenwandelingen en informatie konden vinden over alle losloopgebieden van Nederland. Een gouden vondst blijkt, want de app is inmiddels ruim honderdduizend keer gedownload en samen met de website maken duizenden baasjes hier dagelijks gebruik van.

 

“Honden zijn sociale dieren die behoefte hebben aan soortgenoten om mee te rennen en ravotten. Zo ontwikkelen ze zich tot sociale en stabiele honden en kunnen ze lekker hun energie kwijt. Dat doen ze natuurlijk het liefst vrij en onaangelijnd en daarom is het zo fijn om met andere baasjes in losloopgebieden af te spreken. Ook voor de baasjes is het gezellig om met gelijkgestemden te lopen en samen te genieten van een fijne wandeling en het plezier dat de honden beleven.” Aldus Kinsbergen.

 

Op de site met de losloopgebieden vind je uitgebreide informatie per gebied zoals of er zwemwater voor de honden is, hondvriendelijke horeca in de buurt, ruiterpaden, reviews van andere gebruikers en of het rolstoelvriendelijk is. Kortom, met DoggyDating maak je van de hond uitlaten echt een fijn uitje voor hond én baas!

 

Je kunt dit artikel ook lezen op de site van DSZ Actueel.